Logistiek medewerker De Smid Lifestyle (VACATURE INGEVULD)

Als enthousiaste, hands-on logistiek medewerker en bezorger ben jij onze nieuwe collega die ervoor zorgt dat onze klanten blij zijn met hun gekochten tuinmeubelen. Jij zorgt er namelijk voor dat de gekochte tuinmeubelen netjes bezorgd en geplaatst worden. Dit proces begint al in ons magazijn waar alles keurig en netjes op orde is mede dankzij jouw inzet. Vervolgens zorg jij er ook voor dat de juiste spullen klaar staan voor verzending en/of transport. Bij bezorging van tuinmeubelen zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt. De klant is blij dat je er bent en samen zorgen jullie ervoor dat de tuinmeubelen op de gewenste plekken geplaatst worden. Klant tevreden, jij met een goed gevoel weer terug richting onze winkel waar je de order afhandelt en alles netjes achterlaat en opruimt. Met een voldaan gevoel ga jij op het einde van de dag naar huis.

Logistiek medewerker / bezorger

Vind je het prettig om op pad te zijn? Houd je van afwisseling en kom je graag bij klanten thuis? Dan is deze baan echt iets voor jou! We hebben een dringend behoefte aan ‘handjes’, want er ligt een hoop werk, zoals:
  • Goederen op slaan in het magazijn, zodanig dat de goederen gemakkelijk terug te vinden zijn en rekening houdend met de geschiktheid van de opslaglocatie voor de goederen die worden opgeslagen;
  • Goederen verzamelen voor verzending naar klanten, waarbij hij ervoor zorgt dat de goederen niet beschadigd raken;
  • De bijbehorende administratieve handelingen uitvoeren, waardoor voorraadverschillen worden voorkomen;
  • Aandacht hebben voor orde, netheid en een schone werkomgeving;
  • Laden van de bestelwagen;
  • Bezorgen van onze producten bij de klant;
  • Geleverde producten afrekenen met de klant;
  • Verpakkingsmaterialen op te ruimen en mee te nemen bij de klant.

Lijkt het je wat te werken bij ons?

Wij kunnen een fulltimer gebruiken, maar als jij liever parttime werkt, ben je ook meer dan welkom. Sowieso ben je meestal aan het eind van de middag weer thuis. Mail, app of bel Martijn. Ook als je gewoon wat vragen hebt. Als je een Curriculum Vitae hebt is dat geweldig, maar niet persé noodzakelijk. Wil je met ons in gesprek? Kan overdag, maar ook ’s avonds.

Contactgegevens:
Martijn Manders, HR manager
06-20067947
mmanders@smidssc.nl