Verkoper Bike+

Fietsen verkopen bij de grootste fietswinkel van Oss en omstreken! Wegens topdrukte zijn wij op zoek naar jou!

Bikeplus heeft meer dan 1000 fietsen, waarvan minstens 300 E-bikes. Daarnaast hebben wij een aanzienlijk assortiment racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Kortom: de meest complete fietswinkel in de regio!

In die omgeving help jij onze klanten met het kiezen van de best passende fiets. Daarnaast maak je die fiets helemaal af door de klant ook te adviseren over bijvoorbeeld een kinderzitje of fijne fietstassen. Sportieve fietsers (mountainbikers en wielrenners) gaan met jouw hulp met de juiste kleding en accessoires de deur uit. Met je collega’s zorg je er bovendien voor dat de winkel picobello op orde is en er gelikt uit ziet.

Het gaat ons vooral over jouw enthousiasme en liefde voor fietsen. Het is voor ons ontzettend fijn als een ervaringen verkoopadviseur bent. Maar dat hoeft niet persé. Collega’s genoeg die je alles kunnen leren!
Waar wacht je nog op? Het seizoen is begonnen! De functie kan fulltime óf parttime worden ingevuld, dat is aan jou.

Mail, app of bel mij. Ook als je gewoon wat vragen hebt over de Vacature: verkoper fietsen Bike+. Wil je met ons in gesprek? Kan overdag, maar ook ’s avonds.
Contactgegevens:

Martijn Manders, HR manager
06-20067947