De Smid Lifestyle en Altis sponseren Muze Misse

Ook dit jaar staat Muze Misse weer op het programma in het Jan Cunen Park in Oss, Het jaarlijks terugkerend muziek evenement is een van de jaarlijkse hoogtepunten op de activiteiten kalender van de gemeente Oss. Wederom dragen Altis Keukens en De Smid Lifestyle – net als voorgaande jaren – het festival een warm hart toe.

Muze Misse is in 15 jaar uitgegroeid tot een begrip en een niet te missen punt op de Nederlandse evenementenagenda. Een festival dat al jaren staat als een huis, met een positieve uitstraling waar een breed publiek, jong en oud, veel plezier aan beleeft. Grote artiesten uit Nederland hebben het podium van Muze Misse inmiddels betreden en ook dit jaar staat er weer een Line Up van formaat met artiesten als Lee Towers, Kriss Kross Amsterdam, Davina Michelle en vele anderen.

De Smid Lifestyle verzorgt de aankleding in de VIP area en zal dan ook zichtbaar aanwezig zijn. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023. Meer informatie is te vinden op de website van Muze Misse.