De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl lanceren samen een te gekke sponsoractie voor sportteams om het seizoen goed te beginnen!

Zijn jullie klaar voor het nieuwe sportseizoen? Mooi, want De Smid Lifestyle gaat samen met Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl het nieuwe seizoen van start met een te gekke winactie voor alle sportteams in onze regio. Een knallend sponsorpakket ter waarde van €1000 staat op het spel. De Smid Lifestyle, bekend in de regio om hun uitgebreide assortiment tuinmeubelen, fietsen, verlichting en BBQ’s, gelooft dat sporten een cruciale rol speelt voor jong en oud. Met deze winactie willen ze niet alleen bijdragen aan sport, maar ook het maatschappelijk belang van sporten benadrukken. Dit alles met een duidelijke boodschap: sporten is voor iedereen. En dat willen ze laten zien met deze sportieve winactie.

Dit gezamenlijke initiatief met Weekblad Regio Oss/Kliknieuws.nl toont betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en bevestigt het belang van sporten voor alle leeftijden. Eerder zijn al diverse sportclubs in de regio ondersteund, maar nu zetten we een stap verder om álle sportteams te omarmen en aan te moedigen. De winactie is bedoeld voor alle sporten en leeftijden. Dus of je nu voetbalt, hockeyt, korfbalt of aan waterpolo doet, iedereen mag zijn of haar team opgeven.

Hoe kun je meedoen om kans te maken op een sponsordeal? Vertel De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/Kliknieuws.nl waarom jullie hét team zijn dat wij moeten sponsoren. Dit kan met een spetterende foto of een energieke video die je deelt op Instagram (persoonlijk of op jullie eigen sportteampagina). Vergeet hierbij niet de hashtag #ScorenMetDeSmid te gebruiken. Vervolgens kunnen supporters stemmen op het sportteam dat zij het meest geweldig vinden.

En wat zit er in de prijzenpot? Het winnende sportteam wordt niet alleen in de schijnwerpers gezet, maar ontvangt ook een sponsorpakket ter waarde van €1000. Of het nu gaat om nieuwe tenues, gave trainingspakken, handige tassen of andere onmisbare items, De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/Kliknieuws.nl zorgen ervoor dat jullie team er geweldig uitziet terwijl jullie de ene overwinning na de andere behalen.

Klaar om te scoren?

Houd de website van De Smid Lifestyle (www.desmidlifestyle.nl) in de gaten voor alle details en deadlines. Mis deze geweldige kans niet om jullie sportteam te laten schitteren, gesteund door De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/Kliknieuws.nl.