Rodus Professional behaald wederom ISO 9001!

Rodus Professional staat voor kwaliteit. Het is niet alleen een streven voor onze producten en onze diensten naar onze klanten toe, maar ook een interne waarde die we van belang vinden. Om deze toewijding aan kwaliteit te bevestigen, zijn we verheugd te melden dat we opnieuw het ISO 9001 certificaat hebben behaald.

Voor velen is ISO 9001 een vertrouwde term. Het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt wereldwijd gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), ontstaan door samenwerking tussen organisaties over de hele wereld en uitvoerig getest in talloze bedrijven. In Nederland wordt deze norm gepubliceerd door NEN onder de volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

ISO 9001 dient als onze maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid op de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van ons proces. Het waarborgt dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, evenals andere belanghebbenden. Met ISO 9001 borgen we voortdurende verbetering van de kwaliteit, waardoor we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Het wederom behalen van deze certificering bevestigt onze toewijding aan transparantie en betrouwbaarheid op de markt. We blijven streven naar verbetering en groei, zodat we kunnen blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten en standaarden die we voor onszelf hebben gesteld.

Meer weten over Rodus Professional?

Bent u op zoek naar professionele wasmachines of drogers, doseer– of betaalsystemen of een complete inrichting van een wasruimte? Neem dan snel contact op met Rodus Professional. Zij kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden, en alles met een duurzaam karakter.