Medewerker Klantenservice De Smid Reparatie

Deze vacature is inmiddels ingevuld. 

De Smid Reparatie repareert witgoed bij mensen thuis: wasmachines, vaatwassers en kookapparatuur. Met 50 collega’s behoren we tot de grootste reparatiebedrijven van Nederland.

De afdeling Klantenservice bestaat uit acht collega’s en helpt klanten en opdrachtgevers problemen met witgoed snel en structureel op te lossen. Soms door telefonisch of per email hulp te bieden, maar meestal door een van onze monteurs in te schakelen. Daarbij wordt tijdens het klantencontact al een inschatting gemaakt van het defect, zodat de monteur met de juiste onderdelen op pad gaat. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Medewerker Klantenservice, die vooral op donderdag en vrijdag kan werken.

Wat ga je doen?

  • Je bent een helpdesk voor klanten, wanneer zij problemen hebben bij de werking van witgoedapparaten. Zo voorkom je ook dat er onnodig een monteur naar die klant rijdt.
  • Je probeert zo nauwkeurig mogelijk te achterhalen welke problemen de klant met het apparaat heeft.
  • Je geeft prijsopgaven en houdt klanten en de hoogte over de status van hun reparatie en wanneer het onderdeel te verwachten is dat voor de klant is besteld.
  • Je verwerkt de reparatie-aanvraag in een geautomatiseerd systeem, zodat de planning de rit van de monteur kan gaan plannen.

Bij de Smid Reparatie helpen wij elkaar en zien we naar elkaar om. Dat zit nu eenmaal in onze genen. Je hebt geen technische achtergrond voor deze functie nodig. Een analytische aanleg is voldoende. De rest leren wij je wel. De werkzaamheden gebeuren gewoon overdag, dus niet ’s avonds of in het weekend. Voor deze functie is het vooral belangrijk je gedreven bent om klanten te helpen. Het spreekt voor zich dat je erg goed kunt luisteren en communiceren.

Lijkt het je wat te werken bij ons?

Mail, app of bel mij. Ook als je gewoon wat vragen hebt. Als je een Curriculum Vitae hebt, is dat geweldig, maar niet persé noodzakelijk. Je kunt ons gewoon vertellen wat je hebt gedaan. Wil je met ons in gesprek? Dat kan overdag, maar ook ’s avonds.

Contactgegevens:
Martijn Manders, HR-manager
mmanders@smidssc.nl | 06-20067947